Про участь в обласному семінарі-огляді молодих літераторів «Молода Слобожанщина»

29 вересня 2018 року поновив свою роботу обласний семінар-огляд молодих літераторів «Молода Слобожанщина», а 6 жовтня у тому ж будинку на вулиці Чернишевській, 59 (штаб-квартира Харківського обласного відділення Національної спілки письменників України) відбулось нагородження лауреатів заходу та літературний концерт. Загалом у заході взяли участь 69 молодих літераторів Харківщини, у тому числі вихованці літературного гуртка КЗ «Харківська обласна МАН».

Перше місце за художній рівень власних творів та технічну грамотність отримали Любомира Мельникова та Анастасія Рябенко (секція поезії), Оксана Комякова та Владислава Гібченко вийшли на третє місце у цій секції. Треті місця і в наших випускниць гуртка Марії Губачової та Лізи Борискіної.

Серед прозаїків не загубилась наша вихованка Анжеліка Лісненко. Вона здобула ІІ місце. Два перших місця посіли випускники нашого гуртка Дар’я Зоріна та Ярослав Мовчан.

До речі, робота семінару поновилась виключно завдяки організації та проведенню заходу групі молодих і активних членів Національної спілки письменників України: Антоніні Тимченко, Наталії Васильєвій, Анастасії Литвиненко. До них долучились для роботи в секціях інші молоді письменники, наші колишні гуртківці: Ярослав Скидан, Ася Шевцова, Анна Дадика. До роботи у секціях були залучені випускники гуртка Марія Варлигіна, Ольга Бережна, Ірина Коломієць, Марія Губачова.